FÉM termékek emblémázása


full color UV nyomtatás

Tisztítás

Fém felületek esetében fokozottan ügyelünk a teljes zsírtalanításra és felület tisztításra. A piacon található fém reklámajándékok a gyárból kikerülve jelentősen szennyezettek. A festék ilyen felületen nem tapad meg.

Előkezelés

Hosszú időt vett igénybe, míg kikísérleteztük a megfelelő technikát, hogy az előkezelés tartós és biztos alapot nyújtson a nyomatnak. A végeredmény egy teljesen láthatatlan, filmszerű réteg, mely biztos alapot ad.

Nyomtatás

Az előlkezelt termékeket nyomtató tálcába pakoljuk és az arra alkalmas beállításokkal akár fehér alányomással, akár fénylakkal megnyomtatjuk. A végeredmény biztosan elégedettségre ad okot!

Le lehet kaparni a nyomatot?

NEM. A folyamat alatt olyan kötés jön létre a fém felület, a kezelő anyag és a festék között, mely biztosítja a tartós és dekoratív végeredményt.

Hány színnel lehet így logózni?

MINDEN színnel... A full color UV nyomat segítségével akár színátmenetes nyomtatás is megvalósítható.

Milyen költséggel jár ez?

Fém tárgyak esetében a technika időigényes, az előkezelés költséges, mi mégis igyekszünk árainkat minden esetben nyomottan tartani, hogy ügyfeleinknek ne kelljen a kiemelt minőségért túl magas költséggel számolniuk.

Sötét termék is nyomtatható?

IGEN, a sötét és színes termékek esetén fehér alányomással dolgozunk, vagyis a nyomat alatt egy vékony fehér réteg biztosítja, hogy a színek élesek és élethűek legyenek. SŐT, ha igény van rá, akár a grafika egészét, vagy csak néhány elemét fénylakkal is meg tudjuk nyomni, mely különleges hatása még jobban emeli a hatást.

Milyen fém termékek közül választhatok?

Számtalan lehetőséget és megoldást kínálunk fém reklámajándék tárgyak terén. Nézze meg a választékot!

Csapatunk

Hívjon minket a képek segítségével...

Sinkovics László

ügyvezető

+3620 383 3525

sinkovics @ reklamruha.hu

Sinkovicsné Béres Kinga

irodavezető

+3620 4 369 069

kinga @ reklamruha.hu

Sutka Mariann

értékesítő

+3620 419 4040

ertekesites @ reklamruha.hu

Szabó Ákos

dekoratőr

szerkesztes @ webasz.hu