Általános szerződési feltételek


Kérjük, amennyiben aktív felhasználója kíván lenni weboldalunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

Felhívjuk rá a Felhasználók figyelmét, hogy a www.logoztass.hu és www.repiasz.hu weboldalakon a megjelenített termékcsoporttal kizárólag cégeket, közületeket, iskolákat, egyéni vállalkozókat, viszonteladókat szolgál ki, magánszemélyeket nem. Ennek megfelelően áraink áfa nélkül értendők, a szállítási és dekorálási költségeket, valamint a diszponálási díjat nem tartalmazzák.

Jelen ÁSZF hatálya Master Solution Kft (későbbiekben: Üzemeltető) weblapján ( www.logoztass.hu és kapcsolódó www.repiasz.hu) történő jogviszonyokra terjed ki. Jelen ÁSZF folyamatosan elérhető és olvasható weboldalunkon.

A weboldalunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Tájékoztatjuk, hogy www.logoztass.hu tájékoztató, a www.repiasz.hu weboldal pusztán ajánlatkérő felület és nem webshop. A látogató által összeállított kosár tartalmának elektronikus megküldése az Üzemeltető felé, nem jelent se rendelési kötelezettséget a küldő részéről, se teljesítési kötelezettséget az Üzemeltető részéről. Üzemeltető kizárólag ajánlatkérésként, információgyűjtési szándékként kezeli a küldött üzenetet.

1. Üzemeltetői adatok, információk
1.a. Üzemeltetői adatok
Cégnév: Master Solution Kft.
Székhely – csak levelezésre: 2360 Gyál József Attila utca 37.
Telephely / iroda cím: 2360 Gyál Kőrösi út 134.
Adószám: 23698552-2-13
Cégjegyzék szám: 13-09-152039
Kibocsátó cégbíróság, okmányiroda: Fővárosi Bíróság Cégbírósága

Elektronikus levelezési cím: kinga@reklamruha.hu
Telefonos elérhetőség: +36 20 4 369 069

1.b. Alapvető rendelkezések

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. (Elker. tv.) törvény, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

A jelen Szabályzat 2017. január 02 napjától hatályos és visszavonásig hatályban marad. A Szolgáltató jogosult egyoldalúan módosítani a Szabályzatot. A módosításokat a Szolgáltató azok hatályba lépése előtt 5 (öt) munkanappal a weboldalakon közzéteszi. Felhasználók a weboldal használatával elfogadják, hogy rájuk nézve a weboldal használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes.

Felhasználó, amennyiben használja az Üzemeltető által kialakított weboldalt, vagy annak tartalmát bármilyen módon olvassa, a Szabályzatban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a weboldal tartalmának megtekintésére.
Szolgáltató fenntart magának minden jogot a weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése az Üzemeltető írásos hozzájárulása nélkül.
Felhasználó a weboldalon történő ajánlatkérésével kijelenti, hogy jelen ÁSZF feltételeit megismerte és elfogadja.
Felhasználó az ajánlatkérés során köteles a saját, valós adatait megadni. Üzemeltető kizárja a felelősségét, amennyiben Felhasználó más nevében, más személy adataival veszi igénybe szolgáltatásait.

2. Ajánlatkérésre felrögzített termékek, szolgáltatások köre

A megtekinthető termékek körét a http://www.repiasz.hu honlapon működő weboldalon érheti el.

3. A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

A http://www.repiasz.hu honlapon található különböző termékkategóriák, melyek mind a logózható ajándéktárgyak és azok használatához köthető kiegészítők csoportjába tartoznak.
A termékekre vonatkozóan megjelenített árak nem tartalmazzák az áfát és a szállítási, és egyéb költségeket. Tekintve, hogy a www.repiasz.hu weboldal ajánlatkérésre szolgáló felület, mely a termékek megtekintését és konkrét ajánlat igénylését célozza meg, Üzemeltető az ajánlat kiadásakor, egyedileg nyilatkozik a további felmerülő költségekről, kedvezményekről. Az akciós árak megjelenítésre kerülnek a weboldalon, azonban Üzemeltető fenntartja a jogot és a lehetőséget, hogy az ajánlat kiadásakor további kedvezményt, vagy kedvezmény megvonást eszközöljön.

Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a weboldal felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő “0” Ft-os vagy “1” Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron kiajánlani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő vásárlást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.

Tekintve, hogy a weboldal felülete kizárólag ajánlatkérésre szolgál tartalma semmiképpen sem minősül konkrét ajánlatnak, a gyűjtött anyag megküldése Üzemeltető részére nem számít rendelésnek, a Polgári törvénykönyv hibásan megjelenített árra vonatkozó része a weboldalt nem érinti.

4. Ajánlatkérési információk

Az ajánlatkérés nem regisztrációhoz kötött, bárki (jogis, vagy magánszemély) kezdeményezhet ajánlatkérést az Üzemeltetőtől.

5. Ajánlatkérés feldolgozása

Az ajánlatkérések feldolgozása a beérkezéstől számított 2 munkanapon belül kerül feldolgozásra. Amennyiben 2 munkanapon belül nem kap választ ajánlatkérésére, kérjük, e-mailben a sinkovicsne.kinga@webasz.hu, vagy telefonon +3620 436 9069 elérhetőségen érdeklődjön cégünknél!

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

6. Rendelés menete

Megrendelést kizárólag a részünkről írásban kiadott ajánlat visszaigazolásával áll módunkban elfogadni. A megrendeléskor a végösszeg függvényében előleg fizetése kötelező, melynek mértékét az írásos árajánlat minden esetben tartalmazza. A rendelések teljesítését az előleg bankszámlánkra történő beérkezését követen kezdjük meg.

7. A megrendelt termék / házhoz szállítás díja, rendje

A szállítási és fizetési módokat minden esetben külön egyeztetjük ügyfeleinkkel. Ennek megfelelően készpénzes, vagy banki átutalásos teljesítéssel irodánkban, vagy a megrendelő telephelyére szállítva van lehetőség az átvételre. A pénzügyi forgalom megállapodása minden esetben egyedi.

8. Termékek logózása

Az oldalunkon található termékek többsége alkalmas a felületén, vagy csomagolásán történő emblémázásra. Az emblémázás/ logózás költségét kizárólag a pontos grafika ismeretében, ajánlatkérést követő egyeztetés után tudjuk ügyfeleinknek megadni.

9. Ügyfél által biztosított termékek

Cégünk az ügyfelek által logózásra kínált termékek épségére, logózhatóságára, emblémázásának tartósságára felelősséget nem vállal.

Az oldalunk nem rendelési felület, hanem ajánlatkérő weboldal, tájékoztatásra és ajánlatkérésre szolgál. Cégünk a megjelenített termékcsoporttal kizárólag cégeket, közületeket, iskolákat, egyéni vállalkozókat, viszonteladókat szolgál ki, magánszemélyeket nem. A fentiek értelmében a részünkre küldött üzenetek nem számítanak rendelésnek, így azokra nem vonatkozik a 45/2014. kormányrendeletben foglalt, az interneten rendelt termékek 14 napon belüli, feltétel nélküli visszaküldésének joga, ami csak magánszemélyekre érvényes.

Gyál 2017.06.25.

Csapatunk

Hívjon minket a képek segítségével...

Sinkovics László

ügyvezető

+3620 383 3525

sinkovics @ reklamruha.hu

Sinkovicsné Béres Kinga

irodavezető

+3620 4 369 069

kinga @ reklamruha.hu

Sutka Mariann

értékesítő

+3620 419 4040

ertekesites @ reklamruha.hu

Szabó Ákos

dekoratőr

szerkesztes @ webasz.hu